Maandag 31 maart 2008!!!

januari 9, 2008

Voor alle duidelijkheid wil ik toch nog maar eens het onwaarschijnlijke belang van de algemene vergadering van 31 maart 2008 onderstrepen. We krijgen hier de gelegenheid om de genadeslag toe te brengen. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is 500 gemotiveerde aandeelhouders. Vijfhonderd mensen die een hallucinant spektakel te zien zullen krijgen van acht politieke marionetten die zich zonder enig verweermiddel zullen moeten verdedigen tegen de terechte grieven van de aandeelhouders die al tientallen jaren op de meest onrechtvaardige manier werden behandeld.

De onafhankelijke directeurs van de NBB: ze hebben het al moeilijk gehad de jongste jaren, het is klein bier met hetgeen ze op 31 maart 2008 zullen meemaken.

De arrogantie en de minachting, die de politiek benoemde marionetten ten overstaan van hun aandeelhouders aan de dag legden, zullen op maandag 31 maart 2008 hun tol eisen! De manier waarop onze beursgenoteerde NV werd leeggeplunderd, de wijze waarop de statuten werden verkracht, het bedrog en de leugens: de tijd is gekomen dat Boontje om zijn loontje gaat komen.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!

Advertenties
%d bloggers liken dit: